Energetske rešitve

Strokovno znanje za učinkovite energetske rešitve

Klimatske naprave za svežino vašega doma

Svežina in učinkovito prezračevanje sta ključna za ugodje življenjskega prostora. Klimatizacija doma je zato pomemben proces, ki se ga lotevamo v sodelovanju z uporabnikom, da bi našli primerno rešitev.

Ponujamo vam različne vrste klimatskih naprav – neinverterske, inverterske, takšne z vlaženjem in tudi naprave, ki grejejo tudi pri –20 °C.

Z razvojem tehnologij se nenehno izboljšujeta energetska učinkovitost in funkcionalnost klimatskih naprav. Te lahko v prehodnem času, pomladi in jeseni, uporabljamo tudi za ogrevanje, ki je stroškovno ugodnejše in prijazno do okolja. S klimatskimi napravami iz našega prodajnega programa vam tako zagotavljamo učinkovite in dolgoročne energetske rešitve za vaš dom.

Izbira klimatske naprave za dom je zahtevna naloga. Za najboljšo rešitev je treba spoznati in razumeti vse prednosti in lastnosti klima naprave ter seveda izbrati rešitev, ki bo dolgoročno ugodna in hkrati zanesljiva. Naši strokovnjaki vsak dan svetujejo številnim uporabnikom in z njimi načrtujejo rešitve, ki jim zagotavljajo optimalne energetske razmere za bivanje v življenjskem prostoru. Najboljše rešitve so plod znanja in iznajdljivosti strokovnjakov, ki razumejo želje svojih strank.

Z ogrevanjem s klimatsko napravo lahko v prehodnem obdobju privarčujete tudi do 10 % zaloge fosilnih goriv.

Toplotne črpalke tipa zrak-zrak pridobivajo tri četrtine energije iz obnovljivih virov, natančneje iz zraka. Ta energija je obnovljiva in neusahljiva, preostala četrtina prihaja iz električne energije, ki pa jo prav tako v vedno večjem obsegu pridobivamo iz obnovljivih virov.